Ви сте овде: Home

Почетна

24.12.2018. - ОДРЖАН СЕМИНАР - РАЗЛУЧНИ ПОВЕРИОЦИ ПРЕМА ЗАКОНУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТЕЧАЈУ

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа, дана 24. децембра 2018. године у Пожаревцу, у конгрес сали хотела ,,Феникс“, Босанска 6,са почетком у 12 часова одржан је семинар под називом ,,Разлучни повериоци према Закону о изменама и допунама Закона о стечају“.

Опширније...

ПОПУЊАВАЊЕ ИЗЈАВЕ О НАМЕРИ ЗА УКЉУЧИВАЊЕ У ДУАЛНО ОБРАЗОВАЊЕ

У току је планирање уписа ученика у средње школе за школску 2019/2020.годину по дуалном моделу образовања, који Привредна комора Србије реализује у сарaдњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја.

Опширније...

30.11.2018. - Oдржана је шеста седница Парламента привредника Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

30. новембра 2018. године одржана је шеста седница Парламента привредника Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

Опширније...

06.12.2018. - ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОИЗВОДА И УСЛУГА КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ

ПКС Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа у сарадњи са Комерцијалном Банком АД Београд, Филијала Пожаревац, организовала је 06. децембра 2018. године презентацију производа и услуга Комерцијалне банке у хотелу Феникс у Пожаревцу.

Опширније...

21 - 24.11.2018. - ОДРЖАН 13. САЈАМ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА У БЕОГРАДУ

На Београдском Сајму 13. пут заредом одржана је највећа смотра произвођача традиционалних прехрамбених призвода - Сајам етно хране и пића под покровитељством министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, града Београда и Привредне коморе Србије а у организацији Београдског сајма.

Опширније...

Страна 1 од 52

Go to top