Ви сте овде: Home

Почетна

ПРИПРЕМА ЗА ПРВИ ИЗВОЗ

Обавештавамо Вас да Агрокластер ХОМОЉЕ у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и Региналном привредном комором Браничевског и Подунавског управног округа организује једнодневни бесплатан семинар на тему:

Опширније...

ЗАВРШЕН САЈАМ ЕТНО ХРАНЕ И ПИЋА НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ

Дванаести Сајам етно хране и пића одржан је у хали 3 Београдског сајма од 22-25. новембра под покровитељством Министарства пољопривреде и заштите животне средине а у организацији Београдског сајма.

Опширније...

03.11.2017. - Одржана 3. седница Парламента привредника ПКС Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа

Одржана је 3. седница Парламента привредника ПКС Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа којој су присуствовали представници Генералног секретаријата и Правно – политичког одељења Привредне коморе Србије, Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић и чланови Парламета.

Опширније...

04.11.2017. - ПКС РПК Пожаревац на отварању фабрике “Eko step pellet” у Петровцу на Млави

Дан у коме је фабрика Eko step pellet почела да ради, изузетно је важан за Петровац, јер како је на свечаном отварању поручио председник општине Душко Нединић, овим окупљањем се слави отварање 32 радна места и чињеница да ће исто толико породица живети боље.

Опширније...

Могућност давања сугестије за измене Закона о извршењу и обезбеђењу

Привредна комора Србије - Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа подсећа своје чланице да је од 1. јула 2016. године у пуној примени Закон о извршењу и обезбеђењу (Сл. гласник РС бр. 106/15, 106/16 - др. пропис), који је донео значајне и бројне промене у поступку извршења, у цилју повећања ефикасности у поступцима извршења, постојања јединствене судске праксе и поболјшања положаја извршних поверилаца и дужника. Нјегова кратка примена показала је да постоји простор за нормативна унапређење области која регулише материју извршења и обезбеђења.

Опширније...

Страна 1 од 45

Go to top