Ви сте овде: HomeАктуелности2019 Година24.01.2019. Општина Кучево добија највећу пећ за производњу креча у Србији?

24.01.2019. Општина Кучево добија највећу пећ за производњу креча у Србији?

У Кабинету председнице општине Кучево одржан је радни састанак представника ХБИС ГРОУП из Смедерева, локалне самоуправе, директора ХБИС Огранка Кучево Зорана Ђокића и руководећег тима компаније ГАНГГYУАН д.о.о. Смедерево, Тангсхан ГАНГ ГYУАН ЦО. ЛТД Генерал Манагер Ду Qуаннхомг, манагер Xинг Xуепенг и руководилац Одсека за људске ресурсе.

Локалну самоуправу заступали су заменица председникце општине Мица Лукић Раденковић и руководилац Канцеларије за ЛЕР Ненад Шулејић. Компанија ГАНГГYУАН је једна од водећих светских фирми за производњу креча.

Кинески партнери су упознали своје домаћине са планом да се у Каони изгради нова пећ за производњу креча капацитета 600 тона за 24 часа, што би значила да би била највећа у Србији. Пећ би била изграђена по најсавременијој технолигији. Такође, планира се и реконструкција постојећих пећи на мазут. Договорено је да се формира заједнички Радни тим који ће се састајати сваких петнаест дана, а локална самоуправа ће пружити сву логостичку подршку из своје надлежности која може допринети реализацији овог, изузетно значајног пројекта. (urban city radio)

Go to top