Ви сте овде: HomeАктуелности2017 Decembar05.12.2017. Часопис Банкар и шести пут прогласио Интезу најбољом банком у Србији

05.12.2017. Часопис Банкар и шести пут прогласио Интезу најбољом банком у Србији

Британски финансијски часопис Банкар (Тхе Банкер) доделио је Банци Интеза награду за најбољу банку у Србији у 2017. години, саопштила је данас та банка.

Признање за банку године додељује се на основу анализе бројних параметара укључујући активу и адекватност капитала, технолошка унапредјења, иницијативе преузете у односима са клијентима.

"Ова престижна награда часописа Банкар, коју је Банка Интеза добила већ шести пут, потврда је нашег успешног пословања које траје дуже од једне деценије. Протекле године смо и поред захтевног тржишног амбијента остварили изузетне резултате, пре свега у сегменту грађјана, али и предузетника и малих и средњих предузећа, на тај начин пружајући допринос опоравку економске активности у земљи", казала је председница Извршног одбора Банке Интеза Драгиња Дјурић. 

Поред награде за најбољу банку у Србији, медјународна банкарска групација Интеса Санпаоло, у оквиру које послује Банка Интеза, добила је награду часописа Банкар и за банку године у Италији и Хрватској. (Beta)

Go to top