Ви сте овде: HomeАктивности Коморе14.03.2019. Презентација Јавних позива Националне службе за запошљавање и услуга ПКС РПК Пожаревац у општини Петровац на Млави

14.03.2019. Презентација Јавних позива Националне службе за запошљавање и услуга ПКС РПК Пожаревац у општини Петровац на Млави

14. марта 2019. године у великој сали општине Петровац на Млави, Национална служба за запошљавање – Филијала Пожаревац, у сарадњи са општином Петровац на Млави и Регионалном Привредном Комором Браничевског и Подунавског округа организовала је презентацију Јавних позива активне политике запошљавања за 2019. годину и услуга Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

Презентацији су присуствовали заменик председника општине Петровац на Млави Горан Ристић, директорка Националне службе за запошљавање-Филијале Пожаревац Соња Мирић Младеновић и саветница у Сектору за подршку запошљавању Националне службе за запошљавање Вања Златковић.

petrovac 1

 

Привредницима са територије општине Петровац на Млави који већ послују као и лицима која желе да отпочну сопствени бизнис су представљени програми и мере активног запошљавања као и услуге које пружа Привредна комора Србије.

petrovac 2

petrovac 3

 

 

Go to top