Ви сте овде: HomeАктивности Коморе13.03.2019. Презентација Јавних позива Националне службе за запошљавање и услуга ПКС РПК Пожаревац у општини Голубац

13.03.2019. Презентација Јавних позива Националне службе за запошљавање и услуга ПКС РПК Пожаревац у општини Голубац

13. марта 2019. године у сали АДФ-а у склопу Туристичке орагнизације у Голупцу, Национална служба за запошљавање – Филијала Пожаревац, у сарадњи са општином Голубац и Регионалном Привредном Комором Браничевског и Подунавског округа организовала је презентацију Јавних позива активне политике запошљавања за 2019. годину и услуга Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

Презентацији су присуствовали заменик председника општине Голубац Марко Стојаковић, директорка Националне службе за запошљавање-Филијале Пожаревац Соња Мирић Младеновић и саветница у Сектору за подршку запошљавању Националне службе за запошљавање Ивана Божић.

golubac 1

 

Привредницима са територије општине Голубац који већ послују као и лицима која желе да отпочну сопствени бизнис су представљени програми и мере активног запошљавања као и услуге које пружа Привредна комора Србије.

golubac 2

 

golubac 3

Go to top