Ви сте овде: HomeАктивности Коморе11.03.2019. Презентација Јавних позива Националне службе за запошљавање и услуга ПКС РПК Пожаревац у општини Жагубица

11.03.2019. Презентација Јавних позива Националне службе за запошљавање и услуга ПКС РПК Пожаревац у општини Жагубица

11. марта 2019. године Национална служба за запошљавање – Филијала Пожаревац, у сарадњи са општином Жагубица и Регионалном Привредном Комором Браничевског и Подунавског округа организовала је презентацију Јавних позива активне политике запошљавања за 2019. годину и услуга Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

Презентацији су присуствовали заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић, директорка Националне службе за запошљавање-Филијале Пожаревац Соња Мирић Младеновић, саветница у Сектору за подршку запошљавању Националне службе за запошљавање Анђелка Татомировић и директорка Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског округа Тамара Ивковић.

FullSizeRender

Привредници са територије општине Жагубица као и незапослена лица која желе да отпочну сопствени бизнис су препознали значај ових тема и подршке која се пружа. Презентација је одржана у просторијама Пчеларске задруге у Жагубици.

IMG 3151

На скупу је истакнут значај заједничког иступања и пружања институционалне помоћи привреди и заједничког креирања повољног привредног амбијента како за привредне субјекте који већ послују тако и за оне који тек почињу своје пословање.

IMG 3154

Go to top