Ви сте овде: HomeАктивности Коморе24.12.2018. - ОДРЖАН СЕМИНАР - РАЗЛУЧНИ ПОВЕРИОЦИ ПРЕМА ЗАКОНУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТЕЧАЈУ

24.12.2018. - ОДРЖАН СЕМИНАР - РАЗЛУЧНИ ПОВЕРИОЦИ ПРЕМА ЗАКОНУ О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О СТЕЧАЈУ

У организацији Агенције за лиценцирање стечајних управника, уз подршку Светске банке и Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа, дана 24. децембра 2018. године у Пожаревцу, у конгрес сали хотела ,,Феникс“, Босанска 6,са почетком у 12 часова одржан је семинар под називом ,,Разлучни повериоци према Закону о изменама и допунама Закона о стечају“.

Окупљеним стечајним управницима и другим учесницима се у уводној речи обратила Тамара Ивковић, директор Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа и Душко Пантић, директор Центра за надзор и развој професије Агенције за лиценцирање стечајних управника.

Presentation1
Окупљенима су своје радове представили Срђан Стојилковић,судија Привредног суда у Пожаревцу и Синиша Недељковић, председник Привредног суда у Пожаревцу.

Presentation2

Предавачи су се потрудили да разрешенека од спорних питања са којима се стечајни упрваници сусрећу у пракси.

slika


Анализом евалуационих образаца утврђено је да су присутни овај семинар оценили просечном оценом 5. Семинар је оцењивало 18 учесника.

Захваљујемо свима који су помогли и подржали семинар, као и свим учесницима на показаном интересовању и издвојеном времену.

Презентација 1

Презентација 2

 

Go to top