Ви сте овде: HomeАктивности Коморе06.12.2018. - ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОИЗВОДА И УСЛУГА КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ

06.12.2018. - ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОИЗВОДА И УСЛУГА КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ

ПКС Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа у сарадњи са Комерцијалном Банком АД Београд, Филијала Пожаревац, организовала је 06. децембра 2018. године презентацију производа и услуга Комерцијалне банке у хотелу Феникс у Пожаревцу.

Презентација је одржана у циљу подршке програму Деценија предузетништва и развоју женског предузетништва, а поред предузетника презентацији су присуствовали чланови секторских одбора РПК Пожаревац и то: Одбор сектора за индустрију, Одбор сектора за пољопривреду и Одбор сектора за услуге.

Kombank 1

Скуп је отворила и поздравила присутне госпођа Тамара Ивковић, директор ПКС РПК Пожаревац и том приликом говорила о програму "Деценија предузетништва" при чему је истакла :

- У марту 2015. године Влада Републике Србије је усвојила "Стратегију за подршку малих и средњих предузећа, предузетништва и конкурентности за период од 2015. до 2020. године"

Kombank 2

Стратегијом је дефинисана политика развоја овог сектора у наредном средњерочном периоду кроз конкретне мере и приоритете.

Финансијска и нефинансијска подршка овом сектору у 2016. години обједињена је у програм „Година предузетништва“, који је исте године прерастао у програм „Деценија предузетништва“. Привредна комора Србије у том смислу реализује презентације, промоције, семинаре и повезује привреднике са релевантним институцијама које могу да им помогну у пословању те је са тим у вези организована и промоција производа и услуга Комерцијалне банке.

Kombank 3

Испред Комерцијалне банке присутнима се обратила Данијела Костић-Тодић, дирекор Пословног центра Крагујевац. Презентацију производа и услуга Комерцијалне банке одржао је Слободан Ћурчић, директор продаје за микро и агро бизнис Крагујевац, а на питања и консултације са привредницима активно су се укључилие и Ивана Павловић-Васић, координатор за микро и агро бизнис Крагујевац и Марица Ивановић, менаџер продаје Пожаревац.

Презентација је обухватила све аспекте пословања и односа Клијент-Банка, од отварања и вођења рачуна, дигиталних канала, кредитно-депозитног пословања до свеобухватне подршке за запослене.

Значајна пажња посвећена је и пакету савремених онлине сервиса које је развила банка а који клијентима омогућава једноставно коришћење банкарских услуга употребом неког од најраспрострањенијих канала комуникације као што су e-banking, инстант налози и др.

Посебан осврт на активности банке дала је директор Пословног центра Крагујевац, Данијела Костић-Тодић, при чему је нагласила да је за рад Комерцијалне банке најбитније је да има партнерске односе са клијентима, а говорила је и о сарадњи са локалним самоуправама са којима су договорене посебне повољности у кредитирању пољопривредних газдинстава, а ради се на томе да ове повољности могу да користе и мала и средња предузећа и предузетници.

Go to top