Ви сте овде: HomeАктивности Коморе20 - 22. 09. 2018. - ПКС РПК Пожаревац на сајму у Зрењанину - ЗРБИЗНЕТ покрени се

20 - 22. 09. 2018. - ПКС РПК Пожаревац на сајму у Зрењанину - ЗРБИЗНЕТ покрени се

У периоду од 20. до 22. септембра 2018. године, у хали спортова Медисон, у Зрењанину организован је Сајам привреде под називом ЗРБИЗНЕТ- Покрени се.

Организатори сајма су Град Зрењанин, Унија послодаваца Србије - послодаваци Зрењанина, Привредна комора Србије - Регионална привредна комора Зрењанин и Опште удружење предузетника Зрењанин.

Presentation1

Сајам је свечано отворила Катарина Јовановић Обрадовић, помоћник министра привреде у влади РС, а госте и учеснике Сајма поздравио је градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић.

Presentation2

На отварању Сајма између осталих, говорила је и Нермина Љубовић саветница председника Привредне коморе Србије.

Поред наведених, свечаном отварању Сајма присуствовали су представници Министарства привреде, Привредне коморе Србије и регионалних привредних комора, развојних агенција Србије и Војводине, Уније послодаваца Србије, пословних асоцијација, инвестиционих фондова и банака.

Presentation3

Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа узела је учешћена овом Сајму и на заједничком штанду ПКС промовисала привредне потенцијале својих чланица.

Presentation4

На штанду ПКС РПК Пожаревац су промовисани производи СЗР: Еском из Великог Градишта (кондиторски производи), Харизма из Великог градишта (модна конфекција), Лицидерско срце из Смедеревске Паланке (стари занати) и ПГ Перић из Петке-Костолац (Веверко крем).

Путем каталога, флајера и осталих промотивних материјала представљена су ПД: Институт Гоша из Смедеревске Паланке, Плана тоурс из Велике Плане, Атлантик 2 из Бара (Пожаревац), Супериор из Велике Плане, Институт за повртарство из Смедеревске Паланке, Кланица 8. октобар из Петровца на Млави, Стругара Урош из Смедерева, ЈП Тврђава из Смедерева и Маркет паркет из Пожаревца.

Поред сајамске изложбе организовани су билатерални сусрети привредника, састанак директора регионалних привредних комора, као истручна предавања из области ИТ технологија, презентација Фонда за развој и друго.

Go to top