Ви сте овде: HomeАктивности Коморе09.08.2018. - Одржан семинар - Правилник о ПДВ - у - ПДВ евиденција, преглед обрачуна ПДв и попуњавање обрасца ПППДВ

09.08.2018. - Одржан семинар - Правилник о ПДВ - у - ПДВ евиденција, преглед обрачуна ПДв и попуњавање обрасца ПППДВ

Поводом ступања на снагу Правилника о ПДВ, 1. јула 2018. године, у ПКС- РПК Пожаревац одржана је обука на тему ПДВ евиденције, прегледа обрачуна ПДВ и попуњавања обрасца ПППДВ.

Скупу је присуствовао велики број представнка јавних предузећа, привредних друштава и предузетника са територије Браничевског и Подунавског управног округа.

Presentation1

Предавач на овој обуци била је госпођа Снежана Матејић, која је радила у ПУ на месту директора филијале Панчево а дугогодишњи је сарадник ПКС. Том приликом говорила је  облику, садржини и начину вођења евиденције о ПДВ, облику и садржини преглада обрачуна ПДВ (Образац ПОПДВ), исказивању података по врстама пословних промена у складу са Правилником, примени Корисничког упутства Пореске управе приликом исказивања података у Обрасцу ПОПДВ на основу пословних промена у пореском периоду и о исказивању података у Обрасцу ПП ПДВ.

Presentation3

Go to top