Ви сте овде: HomeАктивности Коморе30.05.2018. - Одржана едукативна радионица - Знањем до успеха и још задовољнијег госта -

30.05.2018. - Одржана едукативна радионица - Знањем до успеха и још задовољнијег госта -

У Пожаревцу одржана едукативна радионица за унапређење пословања угоститеља

Пожаревац, 30. мај 2018. године – Угоститељство има снажан утицај на развој локалне заједнице и последњих година показује велики потенцијал. Како би се помогло да ове фирме квалитетније управљају својим бизнисом, у Пожаревцу је одржана бесплатна едукативна радионица намењена предузетницима из угоститељског сектора. Догађај у оквиру пројекта „Тенденције у угоститељско-туристичкој привреди“ одржан је у организацији МЕТРО Цасх & Царрy Србија уз подршку Привредне коморе Србије. Пожаревац је био први град-домаћин циклусу од 7 тренинга, који ће се одржати широм Србије.

Presentation1

На радионици је учествовало више од 20 угоститеља и предузетника који су од стручњака из ове области добили савете како да унапреде своје пословање, примене решења која имају за циљ повећање профитабилности и побољшања квалитета хране и услуга. Шефови и стручњаци из МЕТРО ХоРеЦа Центра посебну пажњу су посветили приказивању иновативних техника рада у угоститељској кухињи.

Presentation2

Компанија МЕТРО се фокусира на подршку бизнису и професионалцима у области угоститељства, која у Србији показује раст, и ту смо да свакодневно учимо и освајамо нова знања, што је и прави циљ овог пројекта.

„Верујемо да су овакви пројекти од интереса не само за струку, већ и за целокупну привреду. Наставићемо да својим искуством и решењима подржавамо развој и унапређење угоститељског сектора у Србији …“, рекла је Милица Алексић, Руководилац МЕТРО ХоРеЦа центра.

Presentation3

Привредна комора Србије препознала је овај пројекат као део свог стратешког настојања да ојача пословање домаћих компанија, у овом случају привредника из угоститељског сектора. Залагање Привредне коморе и привредника окупљених око ње, да буду спона ка предузетницима и новим приликама за њихов пословни развој, најбоље се види кроз пројекте бесплатних обука и едукације, попут овог одржаног у Пожаревцу.

Go to top