Ви сте овде: HomeАктивности Коморе23.05.2018. - КОНСТИТУИСАН ОДБОР СЕКТОРА ЗА ИНДУСТРИЈУ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

23.05.2018. - КОНСТИТУИСАН ОДБОР СЕКТОРА ЗА ИНДУСТРИЈУ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

23. маја 2018. године одржана је прва седница Одбора Сектора за индустрију Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

На седници је донета Одлука о начину рада Одбора Сектора за индустрију који ће достављати ставове, предлоге, иницијативе Парламенту привредника, као и надлежном сектору Коморе у циљу усаглашавања, заступања и заштите интереса чланова Коморе преко надлежних органа Коморе.

DSCF6519

На седници су представљена Привредна кретања на територији Браничевског и Подунавског управног округа, са освртом на сектор индустрије, као и најзначајније активности реализоване у 2017. години и планиране за 2018. годину.

DSCF6523

За председника Одбора изабран је г-дин Војислав Јовановић, директор Метех ДОО Смедерево, а за заменика председника Одбора г-дин Драган Јовић, директор предузећа Јовић градња из Пожаревца.

Go to top