Ви сте овде: HomeАктивности Коморе25.05.2018. - КОНСТИТУИСАН ОДБОР СЕКТОРА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

25.05.2018. - КОНСТИТУИСАН ОДБОР СЕКТОРА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

25. маја 2018. године одржана је прва седница Одбора Сектора за пољопривреду Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

На седници је донета Одлука о начину рада Одбора Сектора за пољопривреду који ће достављати ставове, предлоге, иницијативе Парламенту привредника, као и надлежном сектору Коморе у циљу усаглашавања, заступања и заштите интереса чланова Коморе преко надлежних органа Коморе.

Presentation1

На седници су представљена Привредна кретања на територији Браничевског и Подунавског управног округа, са освртом на сектор пољопривреде, као и најзначајније активности реализоване у 2017. години и планиране за 2018. годину.

Presentation2

За председника Одбора изабран је г-дин Александар Стојановић, директор Пољопривредно саветодавне стручне службе Пожаревац, а за заменика председника Одбора г-дин Небојша Ђиновић, директор предузећа Супериор из Велике Плане.

Go to top