Ви сте овде: HomeАктивности Коморе17.05.2018. - КОНСТИТУИСАН ОДБОР СЕКТОРА ЗА УСЛУГЕ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

17.05.2018. - КОНСТИТУИСАН ОДБОР СЕКТОРА ЗА УСЛУГЕ РЕГИОНАЛНЕ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ БРАНИЧЕВСКОГ И ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

17. маја 2018. године одржана је прва седница Одбора Сектора за услуге Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

 

На седници је донета Одлука о начину рада Одбора Сектора за услуге који ће достављати ставове, предлоге, иницијативе Парламенту привредника, као и надлежном сектору Коморе у циљу усаглашавања, заступања и заштите интереса чланова Коморе преко надлежних органа Коморе.

 

На седници су представљена Привредна кретања на територији Браничевског и Подунавског управног округа, са освртом на сектор услуга, као и најзначајније активности реализоване у 2017. години и планиране за 2018. годину.

Presentation1

За председника Одбора изабран је г-дин Славко Живковић, директор Привредног друштва за рекултивацију и озелењавање земљишта РИО ДОО Костолац, а за заменика председника Одбора г-дин Живослав Васић, директор Предузећа за туризам, саобраћај и трговину ПЛАНА-ТОУРС ДОО из Велике Плане.

Go to top