Ви сте овде: HomeАктивности КомореUNDP – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ OБУКЕ "ЈАЧАЊЕ КАПАЦИТЕТА ЗАДРУГА И УДРУЖЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНИКА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ"

UNDP – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ OБУКЕ "ЈАЧАЊЕ КАПАЦИТЕТА ЗАДРУГА И УДРУЖЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНИКА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ"

Предмет конкурса: избор задруга и удружења пољопривредних произвођача чији ће представници учествовати у програму обуке „Јачање капацитета задруга и удружења пољопривредника у Републици Србији“.

Област јавног конкурса: развој пољопривреде и задругарства.

Општи циљ јавног конкурса: развој постојећих и даље унапређење капацитета задруга и удружења произвођача.

Приоритетне тематске области у оквиру тренинг програма су:

$1·         Приступ тржишту, трендови, потражња и карактеристике главних извозних производа Србије

$1·         Извори финансирања

$1·         Концепт конкурентности

$1·         Tрендови специфичних сектора пољопривреде

$1·         Kвалитет и додавање вредности

$1·         Закон о организацији заједничког тржишта

$1·         Задруге и удружења пољопривредника

$1·         Јачање капацитета руководилаца задруга и удружења (преговарачке вештине, тимски рад, стратешко планирање, доношење одлука и праћење њиховог спровођења).

$1·         Пољопривредна механизација

$1·         Oдржива пољопривреда

Општи услови учешћа: учесници тренинга могу бити представници задруга и удружења пољопривредних произвођача регистрованих на подручју Републике Србије.Тренинг програм је део активности у оквиру пројекта „Помоћ за трговину – подршка развоју производних капацитета агроиндустријског сектора у Србији“ који финансира Влада Руске Федерације, а који имплементира Програм за развој Уједињених нација (УНДП). Спровођење тренинг програма је планирано у периодуаприл – јун 2018. године.

Пријављивање на конкурс:Пријаве за учешће у овом тренинг програму можете послати на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. _________________ најкасније до __16.05.2018.____.

Тренинг програм ће се одржати _периоду 17.05. – 18.05.2018. у сали хотела „Феникс“__Босанка 2, 12000 Пожареваци за изабране кандидате ће бити бесплатан.

Go to top