Ви сте овде: HomeАктивности КомореМБА програм Привредне коморе Србије

МБА програм Привредне коморе Србије

Привредна комора Србије и Пословна академија Привредне коморе Србије су недавно успоставили сарадњу са МОДУЛ Универзитетом из Беча на спровођењу МБА програма посебно дизајнираног за запослене који желе да унапреде своја знања и напредују у каријери.

МОДУЛ Универзитет из Беча један је од водећих међународних универзитета у Аустрији, у власништву је Привредне коморе Беча, која је највећи организатор приватног образовања у Аустирији.

На основу сарадње Пословне академије Привредне коморе Србије и МОДУЛ Универзитета студентима је омогућено да у складу са својим пословним обавезама похађају део наставе у Београду, а део у Бечу или Дубаију и притом добију диплому престижог аустријског приватног универзитета.

МБА Програм је осмишљен тако да поред јачања капацитета из општег менаџмента, лидерства, организације и пословања, у зависности од преференци студената нуди могућност специјализације у више области, као што су туризам и хотелијерство, нови медији и информациони менаџмент, предузетништво и одрживи развој.

Овим путем вас позивамо на инфо дан на коме ће бити представљени детаљи МБА програма, а који ће се одржати у четвртак 17. маја 2018. године у периоду од 9 до 16 часова у сали 3, Привредне коморе Србије, Ресавска 13-15 у Београду. Како бисте били у могућности да појединачно комуницирате са представницима МОДУЛ универзитета и добијете све потребне информације, можете да најавите ваш долазак и тако резервишете ваш термин путем мејла или телефона:

Марија Митровић Бошковић: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

+381 11 33 04 539

Више информација у вези са МБА програмом можете наћи на сајту МОДУЛ Универзитета у Бечу https://www.modul.ac.at/study-programs/mba/general-mba-overview/

Go to top