Ви сте овде: HomeАктивности Коморе18.01.2018. - Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа прикључила се акцији „Привреда без граница“.

18.01.2018. - Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа прикључила се акцији „Привреда без граница“.

Aкција "Привреда без граница" осмишљена је тако да сваке недеље до краја године представници града обилазе мала и средња предузећа у Пожаревцу, разговарају о проблемима и потребама које привредна друштва имају у пословању. Обиласцима ће присуствовати и представници Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског управног округа.

Градоначелник Града Пожаревца Бане Спасовић је, у отвореном писму медијима, навео како је град прошле године начинио кључни корак у стварању услова за подстицај привреди, доношењем Програма локалног економског развоја, где је понудио привредницима да аплицирају за подстицаје из локалног буџета.

Presentation1

Иако је у првој години програма забележен слаб одзив локалних привредника за подстицаје који су укупно износили 17 милиона динара, ове године је одвојено и више новца – 20 милиона динара.

Presentation2

Представници Града и РПК Пожаревац обишли су привредна друштва Универ Савић и Дипром из Пожаревца иградилиште ретаил парка Стоп-Шоп чије се отварање очекује у априлу месецу.

Presentation3

slika 1

slika 2

slika 3

slika 4

Go to top