Ви сте овде: HomeАктивности КомореПРОМОЦИЈА ИПАРД ПРОГРАМА

ПРОМОЦИЈА ИПАРД ПРОГРАМА

Привредна комора Србије планира серију промоција ИПАРД програма и семинара на којима ће се представити мере програма и специфичности везане за аплицирање на конкурсима. Промоција ће се искључиво организовати за чланице, с тим да ће се први круг семинара радити без котизација за све чланове ПКС, а за други круг семинара ће се накнадно дефинисати износ котизације у складу са садржајем и врстом услуге која буде дефинисана током првих промотивних активности.ПРВА СЕРИЈА семинара везана је за представљање мера ИПАРД програма као и опште услове. У зависности од броја заинтересованих (Вашег интересовања) дефинишу се локације на којима ће се радити промоције.

Из тог разлога молим Вас да Вашу заинтересованост обавезно потврдите до 12. јануара 2018. године на мој контакт (довољно је е-маилом или телефоном). 

Пријаву потврђујете следећим подацима: Предузеће/организација, Име и презиме учесника, Контакт телефон и е-маил.

Након обраде података о броју пријављених, благовремено Вас обавештавамо о тачним датумима и локацијама одржавања семинара. 
ДРУГИ КРУГ СЕМИНАРА - Након представљања мера програма прикупљамо информације о заинтересованости компанија за одређену врсту мера у програму и припремамо други круг уже стручних семинара у складу са Вашим исказаним интересовањем.

Напомена - Фокус наших промоција ће бити везан за меру 3, која је на располагању СМЕ, али ћемо представљати и меру 1. Мера 1 је више фокусирана за пољопривредна газдинства и инвестиције које се реализују у примарну пољопривредну производњу где су све Пољопривредне стручне саветодавне службе Србије прошле посебну обуку и сваки саветодавац је у стању и обавези да пружи подршку потенцијалним корисницима.

За сва додатна питања стојим Вам на располагању: Миљан Рачић, координатор сектора пољопривреде, тел: 012/556-800; 064/807-38-95; mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

у прилогу више информација: прилог

 

Go to top