Ви сте овде: HomeАктивности Коморе29.09.2017. - Чланице ПКС РПК Пожаревац на сајму „Здраво – домаће – природно“ у Зајечару

29.09.2017. - Чланице ПКС РПК Пожаревац на сајму „Здраво – домаће – природно“ у Зајечару

Град Зајечар и Привредна комора Србије - РПК Зајечарског и Борског управног округа организовалеи су 6. Међународни сајам „ЗДРАВО–ДОМАЋЕ–ПРИРОДНО“, 3. Сајам финансирања и 2. Сајам туризма. Сајмови су организовани на платоу Града Зајечара. Сајмови су одржани у периоду од 29 – 30.09.2017. године.

Сајам „ЗДРАВО–ДОМАЋЕ–ПРИРОДНО“ се одржава се са циљем промоције традиционалних, домаћих производа и права је прилика за ширење тржишта природних производа, повећање производње и пласмана али и за размену знања и искустава.

Presentation1

Сајам финансирања је прилика да се на једном месту окупе представници банака и осигуравајућих кућа из региона и шире и представе своје понуде привредницима и грађанима.

Presentation2

Један од најважнијих циљева сајма туризма је представљање туристичких потенцијала, природних ресурса, културног богатства и туристичких дестинација са разноврсним садржајима за одмор, забаву, здравствени опоравак, спорт, рекреацију.

Presentation3

На 6. Међународном сајму „ЗДРАВО – ДОМАЋЕ – ПРИРОДНО“ учествовале су и чланице ПКС РПК Браничевског и Подунавског управног округа

Presentation4

Presentation5

Presentation6

Go to top