Ви сте овде: HomeАктивности Коморе04.08.2017. - Одржана презентација PetroSOLAR производа у Смедереву

04.08.2017. - Одржана презентација PetroSOLAR производа у Смедереву

Привредна комора Србије –Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа је 04. августа 2017. године организовала презентацију PetroSOLAR производа у Смедереву, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању.

Основа PetroSOLAR производа је тотем који садржи соларни панел, припадајућу инсталацију и додатне елементе, са основном намером да корисницима обезбеди ЛЕД осветљење, бесплатно пуњење мобилних уређаја, опционо WI-FI сигнал, као и пружање рекламно-туристичких информација о локацији где се налазе или атракцијама у близини. PetroSOLAR клупе су надоградња тотема местима за седење, док  PetroSOLAR аутобуска стајалишта такође имају за основ PetroSOLAR тотем, око кога се конструкцијом интегришу елементи који сачињавају аутобуско стајалиште ( бочни и задњи елементи и кров).

petrosolar-rcs-44

 

Предности инсталирања PetroSOLAR производа су повећање безбедности у градским, ванградским и неосветљеним срединама, унапређење квалитета живота, задовољењем константне потребе за интернетом и додатном енергијом за мобилне уређаје и ефикасније преношење рекламно-информативних порука.

petrosolar-rcs-17

Захваљујући примени зелене енергије и енергетској независности, једноставности дизајна и широкој функционалности, која је у могућности да интегрише многобројне додатне елементе у зависности од жеље инвеститора, ова решења монтирају се брзо и једноставно на било коју жељену локацију у градској или ванградској средини- парковима, скијалиштима, шеталиштима, плажама, отвореним паркинг просторима или заштићеним подручјима, какви су национални паркови.

Presentation1

 

Применом соларне енегрије, јавни трошкови електричне енергије се смањују, а тиме се унапређује брига о заштити животне средине.

Комплетан развој PetroSOLAR производа је извео тим домаћих инжењера компаније Петро-монт из Новог Сада, на челу са аутором пројекта, Јошанов Лазаром.

Go to top