Ви сте овде: HomeАктивности КомореРегионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа на Новосадском сајму

Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа на Новосадском сајму

Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа под окриљем Привредне коморе Србије у јединственом коморском систему на овогодишњем Међународном сајму наступила је на заједничком штанду.

-Свих 16 регионалних комора је сакупљено на једном месту где њихове чланице могу да понуде своје производе и услуге. На штанду РПК Браничевског и Подунавског управног округа излаже чланица „Еском“ из Великог Градишта позната у региону по производњи замрзнутих торти и колача и која може да се похвали новом линијом за производњу смрзнутог програма (руске капе – чаролија укуса) и линијом за производњу крофни разних укуса. Наша комора је место на коме се окупљају привредници Браничевског и Подунавског округа и она им практично пружа подршку и помоћ у пословању.

Slika1

Циљ учествовања на оваквим манифестацијама јесте промоција оних привредних субјеката који су заинтересовани да своје пословање прошире, не само у оквиру граница наше земље већ и у иностранству. „Еском“ већ извози у земље региона, тако да је врло могуће пошто је сајам међународног карактера, да ће се наћи још нека циљна група, односно  земља где можемо да пласирамо његове производе. С обзиром да влада велико интересовање за изложени производни програм Ескома и новине у њиховом производном асортиману, оцењујем овогодишњи наступ врло успешним, нагласила је Тамара Ивковић, в.д. директора Регионалне привредне коморе Браничевског и Подунавског округа.

slika2

Она је подсетила да на самосталном штанду излаже и фирма „Супериор“ из Велике Плане, која има дугогодишњу традицију у узгајању нових сорти паприка, парадајза и осталог поврћа и са којом Комора има изванредну сарадњу.

slika3

Од свог настанка 2003. године до данас „Еском“ се развио од малог погона смештеног у 35 метара квадратних, у коме је радило 7 радника, до гиганта на око 6.000 метара квадратних корисног простора, са преко 100 запослених.

Go to top