Ви сте овде: HomeАктивности КомореСајам репрезентативних компанија из НР Кине, провинција Џеђијанг

Сајам репрезентативних компанија из НР Кине, провинција Џеђијанг

Привредна комора Србије и Амбасада Народне Републике Кине у Београду позивају Вас од 18.- 20. маја 2017.године, Белмакс центар, Аутопут 20,  Београд 

Сектор за трговину Владе провинције Џеђијанг (Department of Zhejiang Commerce), једне од привредно најразвијенијих провинција НР Кине, организује Сајам у Белмакс центру,  у циљу промоције својих производа и бољег повезивања српских и кинеских компанија.

Преко 60 компанија произвођача из Џеђијанга, изложиће на штандовима у Белмакс центру своје производе из следећих области:

$1·         електроника и електротехника,

$1·         грађевински материјал,

$1·         декорација (за кућу и купатило, намештај и др.),

$1·         расвета,

$1·         машине и пратећа опрема

У директном контакту са кинеским компанијама, бићете у прилици да разговарате о потенцијалној сарадњи. Списак кинеских компанија достављамо у прилогу.

Такође, позвамо Вас на свечано отварање Сајма које је планирано  за четвртак, 18.мај о.г. у 10,30 часова у Белмакс центру, на коме ће бити присутни високи званичници Р.Србије и НР Кине.

Провинција Џеђијанг лоцирана је на југоисточној обали реке Јанцекјанг, северно од Шангаја. Главни град Ханџоу је економски, културни, научни и образовни центар. Провинција има 55,3 милиона становника. У 2015.години, БДП је износио 688,5 милијарди УСД, са растом од 8%. У прошлој години, инвестиције ове провинције у иностранству износиле су 14 милијарди УСД, док је провинција примила 17 милијарди УСД директних страних инвестиција.

Уколико сте заинтересовани за посету Сајму у Белмакс центру, молимо да нам потврдите присуство једноставним одговором на мејл. Контакт особа у ПКС, Миланка Стојаковић, телефон 011 3300 920 или 3300 966, ел.пошта Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Позивно писмо: Позивно писмо

Профил кинеских компанија: Профил кинеских компанија

Go to top