Ви сте овде: HomeАктивности Коморе21.03.2017. КРЕИРАЈ ЖИВОТ - Јавни позив за учешће у програму подршке почетницима за започињање посла – Start UP

21.03.2017. КРЕИРАЈ ЖИВОТ - Јавни позив за учешће у програму подршке почетницима за започињање посла – Start UP

Развојна агенција Србије је 06.03.2017. године објавила Јавни позив за учешће у Програму подршке почетницима за започињање посла – Start UP (у даљем тексту: Програм). Овај Програм реализује Развојна агенција Србије (у даљем тексту: РАС) у сарадњи са регионалним развојним агенцијама (у даљем тексту: РРА).

Програм је намењен физичким лицима и привредним субјектима који у тренутку подношења пријаве не послују дуже од две године, у циљу подршке самозапошљавању и унапређењу пословања привредних субјеката почетника, а који ће се бавити производњом, прерадом и услужним делатностима. Програм се спроводи на територији Републике Србије.

Општи циљ Програма је да кроз подршку отварању нових микро, малих и средњих привредних друштава (у даљем тексту: ММСП) и предузетничких радњи, као и подстицање отварања нових радних места, омогући унапређење ефикасности и институционалне подршке њиховом пословању и развоју.

Пакет подршке обухвата: реализацију бесплатних обука, доделу бесповратних средстава и бесплатну услугу менторинга за Одабране кориснике.

Више информација на ras.gov.rs 

Go to top