Ви сте овде: HomeАктивности Коморе27.02.2017. - Конкурс Европске комисије за најбољу идеју у области предузетништва

27.02.2017. - Конкурс Европске комисије за најбољу идеју у области предузетништва

Европска комисија и ове године награђује најбоље, најоригиналније и најкреативније пројекте, иницијативе или програме на пољу развоја предузетништва кроз Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва – European Enterprise Promotion Awards (ЕЕПА).

Такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва  је иницијатива Европске комисије која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва широм Европе. Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену посао.

Право учешћа имају националне, регионалне и локалне институције и организације, градови, региони, јединице локалне самоуправе као и јавно-приватна партнерства између јавних власти и предузетника,  образовних програма и пословних организација.

Уколико имате пројекат или иницијативу која одговара предмету Такмичења, а спроводи се минимум две године, односно већ је остварила одређене резултате које је могу квалификовати за признање пријавите се Министарству привреде до 10. јуна 2017. године. Након тога ће Министарство, у складу са критеријумима које прописује Европска комисија, изабрати националне победнике који ће представљати нашу земљу на финалном европском такмичењу.

За више информација пишите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Go to top